Evaluacijski seminar druge pilot provedbe programa „Rastimo zajedno i mi“

7.10.2019. održan je evaluacijski seminar druge pilot provedbe programa podrške roditeljima i djeci rane i predškolske dobi „Rastimo zajedno i mi“, koji se odvijao od veljače do lipnja 2019. godine na 14 lokacija diljem Hrvatske.

Nakon održanih radionica, voditelji, ravnatelji njihovih ustanova, članovi Savjeta Programa, predstavnici Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku te predstavnici UNICEF-a, sastali su se 7.10.2019. na evaluacijskom seminaru druge pilot provedbe programa Rastimo zajedno i mi“  u Zagrebu. Predstavljeni su rezultati analize procesa i učinaka programa "Rastimo zajedno i mi" te su raspravljeni izazovi u provedbi programa i mogući načini njihova rješavanja. U raspravi je sudjelovala i predstavnica Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku, T. Katkić Stanić, koja je izrazila podršku provedbi programa te namjeru Ministarstva da se program integrira u sustav socijalne skrbi kao redovna socijalna usluga.

Ostvarenje toga cilja ne bi bilo moguće bez doprinosa voditelja programa, roditelja i djece koji su sudjelovali u prvoj ili drugoj pilot provedbi programa te financijske podrške UNICEF-a u okviru inicijative MDOMSP-a, UNICEF-a i Hrvatske udruge socijalnih radnika pod nazivom "Za snažniju obitelj". Ovim putem se svima zahvaljujemo! 

Povratak na vrh