Rastimo zajedno ONLINE

Program radionica „Rastimo zajedno ONLINE“ namijenjen je roditeljima koji podižu djecu u zahtjevnijim okolnostima roditeljstva i/ili roditeljima koji iz različitih razloga ne mogu sudjelovati u programima radionica licem-u-lice. „Rastimo zajedno ONLINE“ prvi u obitelji programa Rastimo zajedno u radu kombinira pristupe licem-u-lice (na prvoj i završnoj radionici u koje su uključena i djeca) i na daljinu, putem videopoziva roditeljima u osam online radionica.

O radionicama Rastimo zajedno ONLINE

Uslijed globalne zdravstvene pandemije obitelji s djecom do šest godina života našle su se pod dodatnim pritiskom, osobito one koje su i prije pandemije živjele u okolnostima koje otežavaju roditeljstvo.

Prilozi za roditelje

Dragi roditelji, napravili smo izbor filmića i pisanih priloga kojima vam želimo približiti četiri modula u programu "Rastimo zajedno ONLINE".

Prilozi za stručnjake

Drage voditeljice i voditelji, napravili smo izbor audiovizualnog materijala koji vam može koristiti u radu s roditeljima djece rane i predškolske dobi.

Učinkovitost programa Rastimo zajedno online

Rastimo zajedno Online (Ustić, Klarić, Krajcar Kokalj i Špaček, 2020.) evaluiran je na 62 ranjiva roditelja (uključena preko službe socijalne skrbi) koji su sudjelovali u pokusnoj provedbi programa tijekom 2020. i 2021. godine.

Povratak na vrh