English unicef.hr Česta pitanja Kontakt Voditeljski kutak Prijavi se

Mreža voditelja/ica

Mreža voditeljica i voditelja programa „Rastimo zajedno“ i „Rastimo zajedno Plus“

Mrežu voditelja i voditeljica „Rastimo zajedno“ i "Rastimo zajedno Plus" čine svi potvrđeni voditelji, tj. oni koji su završili edukacijski seminar, proveli uz praćenje prvi ciklus radionica s roditeljima i sudjelovali na evaluacijskom seminaru. Potvrđeni voditelji „umrežavaju“ se u svoje regionalne grupe u kojima dobivaju sustručnjačku podršku od regionalne koordinatorice i ostalih članova regionalne grupe. Također se uključuju u rad konferencije.

Sustručnjačka podrška u provedbi programa

Sustručnjačka podrška voditeljicama u provedbi programa provodi se unutar regionalnih grupa koje vode regionalne koordinatorice. Podrška članovima grupe pruža se PISMENO putem mailing lista i na susretima regionalnih grupa. 

Dodatnu edukaciju i superviziju organizira Centar "Rastimo zajedno". 

Konferencija

Godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa „Rastimo zajedno“ i "Rastimo zajedno Plus" održava se jedanput godišnje u organizaciji Centra za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“.

Za sudjelovanje u radu konferencije voditeljice i voditelji se prijavljuju Centru Rastimo zajedno i preko mrežne stranice Agencije za odgoj i obrazovanje RH http://ettaedu.azoo.hr/ (skupovi više savjetnice mr. Inge Seme Stojnović).

Povratak na vrh