English unicef.hr Česta pitanja Kontakt Voditeljski kutak Prijavi se

Oglasna ploča

10. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno „Stručna podrška roditeljima i različiti konteksti roditeljstva“, Rovinj, 8. i 9. listopada 2021..

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice! Donosimo vam više informacija o našoj dugo očekivanoj konferenciji u Rovinju 8. i 9. listopada 2021.

10. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno „Stručna podrška roditeljima i različiti konteksti roditeljstva“, Rovinj, 8. i 9. listopada 2021.

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice, naše jubilarno 10. godišnje stručno okupljanje koje smo zbog epidemioloških mjera dva puta otkazivali, konačno će se održati u Rovinju 8. i 9. listopada 2021. godine. Pokrovitelji konferencije su Grad Rovinj i Istarska županija, a suorganizator je rovinjski Dječji vrtić Neven.

Odgađa se 10. konferencija Rastimo zajedno za jesen 2020.

Drage naše voditeljice i voditelji,   s velikim žaljenjem javljamo da se 10. konferencija Rastimo zajedno, planirana 3. i 4. travnja u Rovinju, ODGAĐA za jesen 2020. godine.  

10. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno „Stručna podrška roditeljima i različiti konteksti roditeljstva“, Rovinj, 3. i 4. travnja 2020.

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice, kao što smo već najavili naše jubilarno 10. godišnje stručno okupljanje održat će se ove godine u Rovinju. Pokrovitelji konferencije su Grad Rovinj i Istarska županija, a suorganizator je rovinjski Dječji vrtić Neven.

Sretan Božić i Nova Godina!

Drage voditeljice i voditelji! Želimo vam vedro blagdansko raspoloženje i sretnu i inspirativnu novu 2020. godinu!

Izvještaj i evaluacija 9. godišnje konferencije Rastimo zajedno

Pod pokroviteljstvom Grada Čakovca i Međimurske županije održana je u Čakovcu 9. godišnja konferencija voditelja programa „Rastimo zajedno“ i „Rastimo zajedno Plus“ 29. i 30. ožujka 2019. u organizaciji Centra za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ i Dječjeg vrtića Cipelica iz Čakovca.

9. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno" i „Rastimo zajedno Plus“, Čakovec 29. i 30. ožujka 2019.

Dragi svi koji ste se prijavili za zajedničku večeru u petak 29.3.2019. imamo važnu obavijest!

9. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno" i „Rastimo zajedno Plus“, Čakovec 29. i 30. ožujka 2019.

Prijave za sudjelovanje na 9. konferenciji Rastimo zajedno šalju se na adresu Centra Rastimo zajedno koji će izdati potvrdnice o sudjelovanju.

9. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno" i „Rastimo zajedno Plus“, Čakovec 29. i 30. ožujka 2019.

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice, kao što smo već najavili naše 9. godišnje stručno okupljanje održat će se ove godine u Čakovcu. Pokrovitelj konferencije je Grad Čakovec, a suorganizator čakovečki Dječji vrtić Cipelica.

Naša nova baza podataka je u fazi testiranja

To znači da ćemo je dorađivati kad uvidimo probleme i nedostatke ili nam vi javite da nešto nije dobro prikazano ili upute za upravljanje bazom nisu jasne i sl.

8. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno" i „Rastimo zajedno Plus“ Rab, 23. i 24. ožujka 2018.

8. konferencija Rastimo zajedno objavljena je na stranici Agencije za odgoj i obrazovanje Stručni skupovi ettaedu.azoo.hr. Rok prijave je 20.3.2018.

Povratak na vrh