English unicef.hr Česta pitanja Kontakt Voditeljski kutak Prijavi se

Prva obavijest

10. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno „Stručna podrška roditeljima i različiti konteksti roditeljstva“, Rovinj, 3. i 4. travnja 2020.

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice,
kao što smo već najavili naše jubilarno 10. godišnje stručno okupljanje održat će se ove godine u Rovinju. Pokrovitelji konferencije su Grad Rovinj i Istarska županija, a suorganizator je rovinjski Dječji vrtić Neven.

Program konferencije možete preuzeti. Vjerujemo da će vam teme biti zanimljive i vrijedne dolaska. I ove godine imamo inozemnog gosta iz Italije. Povodom jubilarne 10. konferencije dodijelit će se i posebne zahvale posebnim ljudima koji su na neki način obilježili naše postojanje!

Tema ovogodišnje konferencije je STRUČNA PODRŠKA RODITELJIMA I RAZLIČITI KONTEKSTI RODITELJSTVA. Razvili smo 4 programa namijenjena općoj populaciji roditelja najmlađe djece, roditeljima djece s razvojnim teškoćama, roditeljima koji podižu djecu u zahtjevnijim uvjetima te očevima, a na pomolu je i program za razvedene očeve koji ne žive sa svojom djecom. Ukupno pet programa u 10 godina! „Rastimo zajedno“ – Prvih 10 za 5!

Poslije službenog programa preporučujemo šetnju lijepim grdom Rovinjem. A možda bude i neko iznenađenje :) Na vama je da otkrijete U petak navečer očekuje nas zajednička rođendanska proslava Narasli smo zajedno!

Detaljnije informacije o mogućnostima dolaska u Rovinj i hotelskoj ponudi proslijedit ćemo preko  web administratora u vašim ustanovama. Pitajte ih!

Prijave za sudjelovanje na 10. konferenciji Rastimo zajedno šalju se isključivo Centru Rastimo zajedno putem on-line prijave do 15.3.2020.    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSejAQupPmPCfS78tXQhnqoMqz-IboxpjO7E42v1p-6wA1drtQ/viewform   S eventualnim pitanjima obratite nam se na našu e-mail adresu rastimozajedno.centar@gmail.com

10. konferencija Rastimo zajedno ove godine nažalost neće biti objavljena na stranici Agencije za odgoj i obrazovanje. Sudionici konferencije dobit će potvrdnice o sudjelovanju od Centra Rastimo zajedno na svoje e-mail adrese. Konferencija je prijavljena strukovnim komorama: psihologa, socijalnih radnika i edukacijskih rehabilitatora.

Dođite u prekrasni Rovinj po nova znanja. razmjenu iskustva i druženje!

Veselimo vam se!  

Programsko-organizacijski odbor 10. konferencije Rastimo zajedno (Nina Pećnik, Branka Starc, Sandra Orbanić, Jelena Prgomet, Rita Meden Bilić, Iva Kolarić, Ines Puhar, Eleonora Glavina, Mirela Medved, Željka Horvatić i Kristina Bušljeta)

Povratak na vrh