English unicef.hr Česta pitanja Kontakt Voditeljski kutak Prijavi se

Druga obavijest

10. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno „Stručna podrška roditeljima i različiti konteksti roditeljstva“, Rovinj, 8. i 9. listopada 2021..

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice!
Donosimo vam više informacija o našoj dugo očekivanoj konferenciji u Rovinju 8. i 9. listopada 2021.

Sve je spremno za vaš dolazak u Rovinj!

Program konferencije i sažeci predavanja i radionica nalaze se u prilogu. Uvidom u sažetke doznat ćete o čemu će biti riječi na pojedinom predavanju i lakše ćete se odlučiti na kojoj radionici ćete sudjelovati. Sve je zanimljivo! 

Napomena: Predavanja prvog dana koja su na engleskom bit će prevođena. Radionica Kristine Maže drugog dana je na engleskom (bez prijevoda) i namijenjena je prvenstveno djelatnicima dječjih vrtića.

10. konferenciju Rastimo zajedno objavila je na stranci http://ettaedu.azoo.hr viša savjetnica u AZOO Jasna Šverko i vidimo da se sudionici već prijavljuju. VAŽNO! Istovremeno se obavezno prijavljujete i na Google prijavi Centra RZ  https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_2pOUFiKyRiL-F3LyoUUyGmT4Y68e5UozYbG3XvVc5wN9vw/viewform  Tu ćete između ostalog izabrati na kojoj radionici ćete sudjelovati i dati još neke podatke koji su nam važni za organizaciju konferencije.

Za smještaj ćete imati na raspolaganju Hotel Eden i Resort Amarin. Više o smještaju bit će u obavijesti koje će u vaše ustanove doći preko vaših web administratora. Obavezno provjerite kod njih. Možete se javiti i nama u Centar Rastimo zajedno centar@rastimozajedno.hr

Uspjeli smo dogovoriti autobus Zagreb-Rovinj s polaskom u petak 8.10.2021. ujutro tako da se stignete smjestiti u svoje sobe i registrirati za konferenciju. Povratak iz Rovinja je u subotu 9.10.2021. po završetku konferencije. 

Konferencija je prijavljena Hrvatskoj psihološkoj komori i Hrvatskoj komori socijalnih radnika.

Domaćini obećavaju iznenađenja! Vrijedi provjeriti!

Veselimo se ponovnom susretu u lijepom Rovinju.

VAŽNO! Epidemiološke mjere protiv širenja bolesti COVID-19 mijenjaju se ovisno o situaciji. Molimo vas da pratite objave Nacionalnog stožera civilne zaštite. Opravdano pretpostavljamo da ćete za sudjelovanje na konferenciji trebati predočiti COVID POTVRDU ili važeću potvrdu o negativnom testu na virus SARS-CoV-2. U stalnom smo kontaktu s lokalnim stožerom.

Programsko-organizacijski odbor 10. konferencije Rastimo zajedno (Nina Pećnik, Branka Starc, Blanka Turza, Sandra Orbanić, Jelena Prgomet, Rita Meden Bilić, Iva Kolarić, Gabrijela Ujčić, Tamara Viktorija Matković, Ines Puhar, Mirela Medved, Željka Horvatić, Kristina Bušljeta i Mia Milić)

Povratak na vrh