English unicef.hr Česta pitanja Kontakt Voditeljski kutak Prijavi se

Prva obavijest

10. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno „Stručna podrška roditeljima i različiti konteksti roditeljstva“, Rovinj, 8. i 9. listopada 2021.

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice,
naše jubilarno 10. godišnje stručno okupljanje koje smo zbog epidemioloških mjera dva puta otkazivali, konačno će se održati u Rovinju 8. i 9. listopada 2021. godine. Pokrovitelji konferencije su Grad Rovinj i Istarska županija, a suorganizator je rovinjski Dječji vrtić Neven.

Vjerujemo da će vam teme biti zanimljive i vrijedne dolaska. I ove godine imamo inozemne goste iz Italije, Nizozemske i Latvije. Povodom jubilarne 10. konferencije dodijelit će se i posebne zahvale posebnim ljudima koji su na neki način obilježili naše postojanje!

Tema ovogodišnje konferencije je STRUČNA PODRŠKA RODITELJIMA I RAZLIČITI KONTEKSTI RODITELJSTVA. Razvili smo programe namijenjene općoj populaciji roditelja najmlađe djece, roditeljima djece s razvojnim teškoćama, roditeljima koji podižu djecu u zahtjevnijim uvjetima te očevima, a posebno i razvedenim očeve koji ne žive sa svojom djecom. O novim programima koji su završeni ili započeti čut ćete na konferenciji – još jedan razlog za dolazak ?

Poslije službenog programa preporučujemo šetnju lijepim grdom Rovinjem. A možda bude i neko iznenađenje – na vama je da otkrijete ?U petak navečer očekuje nas zajednička rođendanska proslava Narasli smo zajedno!

Detaljnije informacije o mogućnostima dolaska u Rovinj i hotelskoj ponudi pravovremeno ćemo proslijedit preko  web administratora u vašim ustanovama. Pitajte ih!

Prijave za sudjelovanje na 10. konferenciji Rastimo zajedno obavezno se šalju Centru Rastimo zajedno putem on-line prijave do 23.9.2021.    https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe_2pOUFiKyRiL-F3LyoUUyGmT4Y68e5UozYbG3XvVc5wN9vw/viewform  Ako se prijavljujete preko AZOO, obavezno se prijavite i Centru RZ! S eventualnim pitanjima obratite nam se na našu e-mail adresu  centar@rastimozajedno.hr

10. konferencija Rastimo zajedno ove će godine biti objavljena i na stranici Agencije za odgoj i obrazovanje http://ettaedu.azoo.hr te će sudionici konferencije koji se prijave putem te aplikacije od Agencije dobiti potvrdnicu. Sudionici konferencije koji nisu zaposleni u ustanovama odgoja i obrazovanja te nisu registrirani u sustavu ettaedu.azoo.hr dobit će potvrdnice o sudjelovanju od Centra Rastimo zajedno na svoje e-mail adrese. Konferencija je prijavljena strukovnim komorama: psihologa, socijalnih radnika i edukacijskih rehabilitatora.

Dođite u prekrasni Rovinj po nova znanja. razmjenu iskustva i druženje!

VAŽNO! Epidemiološke mjere protiv širenja bolesti COVID-19 mijenjaju se ovisno o situaciji. Molimo vas da pratite objave Nacionalnog stožera civilne zaštite. Opravdano pretpostavljamo da ćete za sudjelovanje na konferenciji trebati predočiti COVID POTVRDU ili važeću potvrdu o negativnom testu na virus SARS-CoV-2.  

Veselimo vam se!    

Programsko-organizacijski odbor 10. konferencije Rastimo zajedno (Nina Pećnik, Branka Starc, Blanka Turza, Sandra Orbanić, Jelena Prgomet, Rita Meden Bilić, Ines Puhar, Mirela Medved, Željka Horvatić, Kristina Bušljeta i Mia Milić)

Povratak na vrh