English unicef.hr Česta pitanja Kontakt Voditeljski kutak Prijavi se

Druga obavijest

9. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno" i „Rastimo zajedno Plus“, Čakovec 29. i 30. ožujka 2019.

Prijave za sudjelovanje na 9. konferenciji Rastimo zajedno šalju se na adresu Centra Rastimo zajedno koji će izdati potvrdnice o sudjelovanju.

9. konferencija Rastimo zajedno ove godine nažalost neće biti objavljena je na stranici Agencije za odgoj i obrazovanje Stručni skupovi ettaedu.azoo.hr.

Stoga molimo da se sve prijave šalju isključivo Centru za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ na našu e-mail adresu rastimozajedno.centar@gmail.com do 22. ožujka 2019. Javite nam: ime i prezime, struka, e-mail, ustanova i želite li ostati na zajedničkoj večeri u petak 29.3.2019. Domaćini najavljuju dobar provod!  

Sudionici konferencije dobit će potvrdnice o sudjelovanju od Centra Rastimo zajedno. Konferencija je prijavljena strukovnim komorama: psihologa, socijalnih radnika i edukacijskih rehabilitatora.

Nadamo se da ste rezervirali smještaj u nekom od čakovečkih hotela. Informacije o hotelima će vam proslijediti vaše regionalne koordinatorice i administratori vaše ustanove, pitajte ih.

Posebno zahvaljujemo Gradu Čakovcu i Međimurskoj županiji na podršci i pokroviteljstvu konferencije te Gradu Zagrebu i Nacionalnoj zakladi za razvoj civilnog društva na financijskoj podršci. Zahvaljujemo i Čateksu, Čakovečkim mlinovima, Vindiji, Gospodarskoj školi Čakovec te Turističkoj zajednici Grada Čakovca na začinima ovom našem okupljanju.

A bez Dječjeg vrtića Cipelica u Čakovcu koji je ponio lavovski dio organizacije ne bismo imali ovako dobro osmišljenu konferenciju i pripremljenim iznenađenjima i gostima.

 

Programsko-organizacijski odbor 9. konferencije Rastimo zajedno (Nina Pećnik, Eleonora Glavina, Branka Starc, Gordana Šoltić Siladi, Silvija Pucko, Vedrana Domaćinović Pičuljan i Kristina Bušljeta)  

Povratak na vrh