English unicef.hr Česta pitanja Kontakt Voditeljski kutak Prijavi se

Treća obavijest

9. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno" i „Rastimo zajedno Plus“, Čakovec 29. i 30. ožujka 2019.

Dragi svi koji ste se prijavili za zajedničku večeru u petak 29.3.2019. imamo važnu obavijest!

Naš domaćin DV Cipelica Čakovec osigurao nam je za vrijeme konferencije ručak u vrtiću u petak, sva osvježenja za vrijeme stanki i dočeka (sokovi, kava, čaj, peciva), zajedničku večeru i glazbu 29.3.2019.

Međutim, zbog 130 zainteresiranih za zajedničku večeru, ukupni trošak se toliko povećao da to vrtić ne može sam namiriti. Zbog toga će biti neophodno da mi koji smo se prijavili za zajedničku večeru doniramo po 60 kuna. Razliku do pune cijene večere pokriva vrtić.

Nadamo se da vam to neće predstavljati velik dodatni trošak i da nećete zbog toga odustati od večere. Molimo vas da nam do 26.3. potvrdite ili javite da odustajete od večere kako bi se večera dobro organizirala. Oni koji su u Hotelu Park rezervirali puni ili polupansion ne plaćaju ništa za večeru.

Hvala vam svima na razumijevanju.

Programsko-organizacijski odbor 9. konferencije Rastimo zajedno (Nina Pećnik, Eleonora Glavina, Branka Starc, Gordana Šoltić Siladi, Silvija Pucko, Vedrana Domaćinović Pičuljan i Kristina Bušljeta)

Povratak na vrh