Kad je Tata tu - O očevoj ulozi od najranijih dana

Pridružite nam se na online predavanju "Kad je Tata tu", o važnosti očeve uloge u životu djeteta od najranije dobi, u ponedjeljak, 18. ožujka 2024., u 18 sati.

Povodom nadolazećeg Dana očeva, pozivamo vas da nam se pridružite na online predavanju o važnosti očeve uloge u životu djeteta. Neupitno  je koliko očev odnos s djetetom u prvim godinama utječe na djetetovu dobrobit – i kada je dijete maleno, ali i kada odraste.

Predavanje  "Kad je Tata tu" vodi Tena Erceg Milković, psihologinja i voditeljica radionica Kluba očeva Rastimo zajedno.

Predavanje je namijenjeno svim roditeljima, a registrirati se možete ovdje.

Važnost podrške očevima djece rane dobi prepoznao je i Centar za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ kroz program „Kluba očeva Rastimo zajedno“, program za očeve djece u dobi od 1 do 5 godina koji se provodi u brojnim vrtićima diljem države, a o kojem više možete saznati (i kako se uključiti!) na  https://www.rastimozajedno.hr/klub-oceva/.

Očevi koji svoju roditeljsku ulogu ostvaruju živeći odvojeno od djeteta (primjerice, uslijed razvoda braka) podršku mogu pronaći i uprogramu "Rastimo zajedno i dalje" koji se provodi u mnogim podružnicama obiteljskoga centra te o kojemu više možete saznati ovdje.

Povratak na vrh