Rastimo zajedno

Radionice „Rastimo zajedno“ su besplatan grupni oblik podrške roditeljima male djece. Na 11 radionica roditelji i voditelji su partneri u traženju odgovora na pitanja o roditeljstvu i djetetovom razvoju. Roditelji s voditeljicama i s drugim roditeljima razmjenjuju informacije, znanja, vještine, iskustva i tako zajednički uče i pružaju međusobnu podršku koja su se pokazala korisnom za jačanje kompetentnosti roditelja i djeteta.

O radionicama Rastimo zajedno

Program radionica s roditeljima “Rastimo zajedno” namijenjen je roditeljima najmlađe djece u dobi do četiri godine života.

Učinkovitost Programa Rastimo zajedno

Evaluacija Programa „Rastimo zajedno“ provjerila je njegove učinke na roditeljska uvjerenja, doživljaj roditeljstva i ponašanja prema djetetu.

Prilozi za roditelje

Dragi roditelji, napravili smo izbor stručnih tekstova koji prate provedbu programa Rastimo zajedno. U okviru svake radionice roditelji dobivaju ove stručne priloge kako bi ih mogli čitati kod kuće tijekom porvedbe programa ili kasnije kada to požele.

Gdje se provode radionice Rastimo zajedno

Radionice s roditeljima „Rastimo zajedno“ provode se u dječjim vrtićima, obiteljskim centrima i udrugama u 68 gradova u svim županijama Republike Hrvatske. Provode ih posebno educirani voditeljski timovi stručnjaka za podršku ranom razvoju (psiholozi, pedagozi, defektolozi, logopedi, socijalni radnici i odgojitelji).

Povratak na vrh