Program „Rastimo zajedno i mi!“ nadograđen Klubom roditelja i djece

U okviru projekta „Pojačani Rastimo zajedno i mi!“ osmišljene su, a u šest grupa i provedene aktivnosti Kluba Rastimo zajedno i mi. Projekt provodi Centar Rastimo zajedno kao nacionalni partner Generali osiguranja Hrvatska u sklopu globalne inicijative „The Human Safety Net“ – Mreža međuljudske pomoći.

Roditelji i djeca koji su u lipnju 2019. godine završili ciklus radionica Rastimo zajedno i mi u obiteljskim centrima u Osijeku, Vukovaru, Zagrebu, Krapini i Splitu te Centru za socijalnu skrb Pazin, tijekom studenog i prosinca 2019. godine uključili su se u aktivnosti Kluba Rastimo zajedno i mi. Klub je započeo izletima kojima je proslavljen završetak višemjesečnog rasta i druženja. Svaka grupa roditelja i djece, zajedno s voditeljima programa i volonterima Generali osiguranja, koji su pružili podršku voditeljima u organizaciji, posjetila je neko od sljedećih mjesta: zoološki vrt, eko centar i adrenalinski park, akvarij, muzej, bazene, selo Djeda Mraza...

Klub je nastavljen dodatnom radionicom kako bi se podržala održivost učinaka programa Rastimo zajedno i mi te pružila podrška roditeljima i djeci u nošenju s trenutnim brigama. U svakoj od šest grupa Klub je završen događanjem u lokalnoj zajednici. Priređene su predstave za djecu, interaktivna radionica pričanja priča i plesna radionica. U aktivnostima Kluba Rastimo zajedno i mi ukupno je sudjelovalo 111 roditelja i 91 dijete rane i predškolske dobi.

Pogledajte kako im je bilo u galeriji fotografija!

Povratak na vrh