30.4.2023.

Završen je projekt „Rastimo zajedno kroz nove izazove roditeljstva: jačanje kapaciteta roditelja i stručnjaka u 2022.“

Uspješno je završen projekt „Rastimo zajedno kroz nove izazove roditeljstva: jačanje kapaciteta roditelja i stručnjaka u 2022.“ koji se već dvije godine provodi uz potporu Grada Zagreba.

Rad na projektu započet je u listopadu 2022. godine i sve su aktivnosti provedene do kraja travnja 2023. Ukupno je obuhvaćen 331 korisnik projekta:

  • u 7 grupa provedeno je 11 radionica programa Rastimo zajedno s novim aktivnostima sa 65 roditelja
  • u 11 grupa održane su radionice u Klubu roditelja RZ sa 92 roditelja
  • u 13 grupa održane su radionice sa 180 odgojitelja

Tiskano je 170 mape sa stručnim prilozima za roditelje te 1330 promotivnih letaka i 614 plakata.

Sve nove radionice za Klub roditelja i za odgojitelje ka i II. prošireno izdanje priručnika za voditelje programa Rastimo zajedno bit će uskoro dostupno na našoj web stranici.

Hvala svima koji su doprinijeli da se projekt provede i u ovoj godini na dobrobit mnogih roditelja i odgojitelja te se širi podrška roditeljstvu. Ovaj projekt nastavak je prošlogodišnjeg rada Centra Rastimo zajedno na stručnoj podršci zagrebačkim vrtićima u održavanju dugoročnih učinaka programa Rastimo zajedno i poruka roditeljima da ih ne ostavljamo nakon završenih 11 radionica te se u Klubu roditelja RZ mogu i dalje družiti uz zanimljive aktualne teme.

S projektom „Rastimo zajedno kroz nove izazove roditeljstva: jačanje kapaciteta roditelja i stručnjaka“ nastavljamo i u 2023. godini.

Povratak na vrh