Educirano 119 voditeljica programa Rastimo zajedno iz 45 dječjih vrtića

Edukacije za nove voditeljice univerzalnog programa podrške roditeljstvu Rastimo zajedno održane su u Osijeku, Zagrebu, Rijeci i Splitu u protekla tri mjeseca.

Četiri edukacije održale su naše dugogodišnje suradnice, voditeljice te autorice Branka Starc, Željka Horvatić, Vesna Marušić, Mirela Medved, Sonja Pribela Hodap i Ivana Sošić Antunović.

Na edukacijama je sudjelovalo ukupno 119 stručnjakinja (odgojiteljica i stručnih suradnica) iz 45 dječjih vrtića diljem Hrvatske, od čega se 14 novih vrtića pridružilo mreži Rastimo zajedno  u provedbi programa podrške roditeljstvu.

Povratne informacije edukantica su vrlo pozitivne te naglašavaju kako su edukacije pridonijele napretku u njihovom profesionalnom, ali i privatnom životu. Edukantice će u narednom periodu provoditi radionice s roditeljima te biti praćene od strane edukatorica.

Nakon završetka cjelokupne edukacije, edukanticama će, u suradnji s Agencijom za odgoj i obrazovanje, biti dodijeljene potvrdnice o završenoj edukaciji za voditeljice programa podrške roditeljstvu Rastimo zajedno.

Zahvaljujemo DV Osijek, DV Marjan (Split), Dječjoj kući Rijeka te Udruzi Roditelji u akciji (Zagreb) što su nam omogućili korištenje prostora za provedbu edukacija te inicijativi The Human Safety Net na financijskoj podršci kako bi  stručnjakinjama dječjih vrtića omogućili besplatnu edukaciju te time doprinijeli široj dostupnost programa Rastimo zajedno u svim krajevima Hrvatske.

Povratak na vrh