Još jedna edukacija u Rovinju

Dvije edukacije provedene u okviru projekta „Rastimo zajedno u Istri - Širenje podrške roditeljstvu za najmlađe u 2018.“ kojeg Centar Rastimo zajedno provodi u partnerstvu s Dječjim vrtićem „Neven“ iz Rovinja, uz financijsku podršku Istarske županije.

U istarskom gradiću batana i bitinada*, jedna se lijepa priča nastavlja.. Nakon prošlogodišnje edukacije zahvaljujući kojoj je Istra ponosno „poplavila“, vrijedni novopečeni voditelji odlučili su kako ovdje neće biti kraj. Spremilo se tako tridesetak entuzijasta te s veseljem  i ove godine vratilo u DV Neven, u kojem su već poznati domaćini bez premca organizirali trodnevnu edukaciju za Programe „Rastimo zajedno Plus“ te „Klub očeva Rastimo zajedno“. Prvoga dana, na edukaciji „Kluba očeva Rastimo zajedno“, sudjelovalo je dvadesetak sudionika, a o čarima rada s očevima predavale su i zaintrigirale prisutne uvijek izvrsne prof.dr.sc. Nina Pećnik i Barbara Mikluš. Sljedeća dva dana odvijala su se u duhu osnaživanja voditelja za rad s roditeljima djece s teškoćama u razvoju, a petnaestak sudionika imalo je prilike profitirati nesebičnim dijeljenjem znanja i iskustava sjajnih predavačica Ana-Marije Bohaček, dr.sc. Marine Grubić i Sonje Pribela-Hodap. Obje edukacije provodile su se u okviru projekta „Rastimo zajedno u Istri - Širenje podrške roditeljstvu za najmlađe u 2018.kojeg Centar za podršku roditeljstvu Rastimo zajedno provodi u partnerstvu s Dječjim vrtićem „Neven“ iz Rovinja, uz financijsku podršku Istarske županije.  Hvala izvrsnim domaćinima, sjajnim edukatoricama i odličnoj ekipi na entuzijazmu uz želju da nam Istra ove godine – „ponarančasti“!

* Ne znate što su batane i bitinade? Pogledajte http://www.tzgrovinj.hr/page/atrakcije-i-aktivnosti/atrakcije/batane-i-bitinade 

Povratak na vrh