Održana edukacija za Rastimo zajedno Plus

Prošli tjedan održana je edukacija za nove voditelje programa radionica s roditeljima djece s teškoćama u razvoju „Rastimo zajedno Plus“. Edukacija se provodi uz potporu Grada Zagreba“.

  Centar Rastimo zajedno organizirao je edukaciju za RZ Plus u okviru projekta „Rastimo zajedno kroz nove izazove roditeljstva: jačanje kompetencija roditelja i stručnjaka u 2023.“ uz financijsku potporu Grada Zagreba.  Partner na projektu je Hrvatska udruga za ranu intervenciju HURID.  

Na edukaciju se uključio 21 sudionik iz 12 zagrebačkih ustanova i udruga koje se brinu od djeci s teškoćama u razvoju i njihovim roditeljicama.  Ugostili smo i 10 sudionika iz drugih gradova. Prvi dan edukacije proveden je 2.10. on-line, dok smo praktični dio održali 6. i 7.10. u prostorijama Nastavno kliničkog centra Edukacijsko-rehabilitacijskog fakulteta u Zagrebu. Bili su nam odlični domaćini. Edukatorice su bile dr. sc. Marina Grubić, Minja Vukadinović, Ana-Marija Bohaček i Branka Starc.  

Novi voditelji provest će radionice s roditeljima tijekom ove pedagoške godine. Želimo im uspješan rad i u konačnici zadovoljne i osnažene roditelje. Sretno!

Povratak na vrh