RASTIMO ZAJEDNO U MEĐIMURJU

Održana završna konferencija pilot – programa „Faza III: Testiranje Jamstva za svako dijete u Hrvatskoj“

Održana je završna konferencija pilot – programa „Faza III: Testiranje Jamstva za svako dijete u Hrvatskoj“ financiranog sredstvima Europske unije. Centar „Rastimo zajedno“ kao jedan od implementacijskih partnera u provođenju, doprinio je osnaživanju stručnjaka u pružanju podrške roditeljstvu kroz tri programa „Rastimo zajedno“ – univerzalni program, „Rastimo zajedno Plus“, a razvijen je i jedan novi program namijenjen obiteljima romske nacionalne manjine, „Rastimo zajedno i mi Plus“ koji je i pilotiran tijekom provođenja Programa.

Brojne obitelji, roditelji i djeca Međimurske županije tijekom 33 mjeseca koliko je Program trajao, sudjelovale su u radionicama „Rastimo zajedno“. U poticajnoj atmosferi razumijevanja i prihvaćanja, rasli su i razvijali svoje potencijale u različitim ulogama zajedno s voditeljskim timovima.

Ovim putem zahvaljujemo se UNICEF – u koji je prepoznao vrijednosti svih programa „Rastimo zajedno“ i dao nam priliku da doprinesemo boljitku svih obitelji s malom djecom u Međimurskoj županiji. Zahvaljujemo se i svim našim suradnicima koji su nam na razne načine pomogli u tome: djelatnicama Obiteljskog centra - Područna služba Međimurska; Rastimo zajedno aktivisticama i aktivistima, ravnateljicama i ravnateljima osnovnih škola i njihovim djelatnicima, ravnateljicama dječjih vrtića i njihovim djelatnicama i djelatnicima, Udruzi Pogled i MURID. Posebno se zahvaljujemo Školi animiranog filma Čakovec i Udruzi odgajatelja Krijesnice. Veselimo se budućoj suradnji i zajedničkom rastu!

Povratak na vrh