Završen projekt „Edukacija stručnih djelatnika u dječjim vrtićima za vođenje radionica s roditeljima djece s teškoćama u razvoju“ u Zagrebu

Seminarom podrške održanima 20.12.2017 u DV Radost u Zagrebu psiholozi, pedagozi, edukacijski rehabilitatori i odgojitelji koji su educirani za provedbu programa „Rastimo zajedno Plus“ dobili su dodatna znanja i vještine na ovom seminaru.

Naše eminentne stručnjakinje emerita prof. Marta Ljubešić, dr. Marina Grubić, Ana-Marija Bohaček, univ. sec. održale su zanimljiva predavanja, a Minja jeić i Branka Starc radionicu koja je dala ogovore koliko su kroz edukaciju i rad s roditeljima voditeljice dobile na osobnom i profesionalnom planu kad je u pitanju razumijevanje roditelja djece s teškoćama u razvoju i gradnja partnerstva roditelja i vrtića. Seminar je ocijenjen čistom peticom!

Radionice s roditeljima se nastavljaju i u proljetnom ciklusu.

Za voditeljice koje su ranije educirane i već su vodile program RZP organizirana su i provedena dva susreta sustručnjačke podrške s dvije supervizorice Minjom Jeić i Anom-Marijom Bohaček. ocijenjeni su kao izuzetno korisni i pomažu voditeljicama da osnažene za podršku roditeljima nastave s radionicama. Voditeljice su posebno bile zadovoljne tehnikama kojima su ih supervizorice vodile do vlastitih zaključak.

U planu je i edukacija nove grupe stručnjaka za provedbu programa „Rastimo zajedno Plus.

Povratak na vrh