Završen projekt Rastimo zajedno u Istri – Širenje podrške roditeljstvu za najmlađe u 2019.

U petak 21.2.2020. u Rovinju je održan Evaluacijski skup čime je završen već treći projekt podružnice Istra pod nazivom Rastimo zajedno u Istri – Širenje podrške roditeljstvu za najmlađe. Hvala domaćinima u DV Neven!

Centar za podršku roditeljstvu Rastimo zajedno - Podružnica za Istarsku županiju, proveo je tijekom 2019. godine, uz financijsku podršku Istarske županije projekt „Rastimo zajedno u Istri – Širenje podrške roditeljstvu za najmlađe“  koji se provodi već treću godinu. Voditeljica projekta je Ninoslava Pećnik, a koordinatorica projekta je Sandra Orbanić.

U 2019. pažnja se posvetila odgojiteljima u dječjim vrtićima Istre te su s tri grupe provedene radionice "Rastimo zajedno za odgojitelje". Za novu grupu odgojitelja provedeno je 8 novih susreta supervizijske konzultacije.

Na završnom skupu u DV Neven prezentirana je evaluacija svih aktivnosti provedenih u okviru projekta te dva predavanja. Milena Poturiček održala je predavanje „O razvodu i obitleljskoj medijaciji s pozicije djeteta“, a Iva Blaćević „Roditeljstvo i studij ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja na Sveučilištu Jurja Dobrile u Puli“.

Osim radnog dijela bilo je vremena za kratko opuštanje na Zlatnom rtu.

Povratak na vrh