Oglasna ploča

Rezultati vrednovanja 12. konferencije voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno, Dubrovnik 24. i 25.11.2023.

Vrednovanje 12. godišnje konferencije voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno „KAKO GRADIMO SELO OKO DJETETA? Integrirani pristup u podršci roditeljstvu u najboljem interesu djeteta“ održane u Dubrovniku 24. i 25.11.2023. godine provedeno je putem online upitnika na koji se odazvalo 68 sudionika konferencije, voditeljica i voditelja programa RZ iz ustanova odgoja i obrazovanja, socijalne skrbi te iz organizacija civilnog društva.

Online edukacija za voditelje programa Klub očeva RZ

Drage voditeljice i voditelji, šaljemo podsjetnik da su prijave za online edukaciju za voditelje programa Kluba očeva RZ otvorene do četvrtka 7.12.2023.

12. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice! Donosimo vam više informacija o našoj 12. godišnjoj konferenciji u Dubrovniku 24. i 25. studenog 2023. Očekujemo vas! Pripreme u Dubrovniku su u punom zamahu.

Tjedan Rastimo zajedno

Pozivamo sve dječje vrtiće da nam se pridruže od 18. do 22. rujna 2023. u aktivnostima Tjedna Rastimo zajedno.

POZIV NA EDUKACIJU ZA NOVE VODITELJE PROGRAMA PODRŠKE RODITELJSTVU „RASTIMO ZAJEDNO“

S veseljem vas obavještavamo da Centar Rastimo zajedno organizira edukaciju za nove voditelje univerzalnog (plavog) programa podrške roditeljstvu „Rastimo zajedno“.

12. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno, Dubrovnik, 24. i 25. studenog 2023.

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice, naše 12. godišnje stručno okupljanje održat će se u Dubrovniku 24. i 25. studenog 2023. godine. Suorganizatori su Dječji vrtići Dubrovnik.

Bilten Centra "Rastimo zajedno" za 2022. godinu

U Biltenu za 2022. godinu možete pronaći informacije o aktivnostima Centra "Rastimo zajedno" u 2022. u kojima ste i vi sudjelovali.

Rezultati istraživanja o motivaciji voditeljica i voditelja

Poštovane i drage voditeljice i voditelji programa Rastimo zajedno! U siječnju 2023. proveli smo istraživanje kojim smo željeli upoznati vaše poglede i iskustva vezana uz vašu ulogu voditeljice ili voditelja programa Rastimo zajedno te ulogu Centra Rastimo zajedno. ...

Rezultati vrednovanja 11. konferencije voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno, Zagreb 7. i 8.10.2022.

Vrednovanje 11. godišnje konferencije voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno“ održane u Zagrebu 7. i 8.10.2022. godine provedeno je putem online upitnika na koji se odazvalo 125 sudionika konferencije, voditeljica i voditelja programa RZ iz ustanova odgoja i obrazovanja, socijalne skrbe te iz organizacija civilnog društva.

11. godišnja konferencija voditeljica i voditelja Rastimo zajedno

Dragi sudionici 11. konferencije još nas tri dana dijele od naše konferencije.

11. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice! Donosimo vam više informacija o našoj 11. godišnjoj konferenciji u Zagrebu 7. i 8. listopada 2022. Sve je spremno za vaš dolazak u Zagreb!

11. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno, Zagreb, 7. i 8. listopada 2022.

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice, naše 11. godišnje stručno okupljanje održati će se u Zagrebu 7. i 8. listopada 2022. godine. Pokrovitelji konferencije je Grad Zagreb, a suorganizator je zagrebački Dječji vrtić Radost.

Rezultati vrednovanja 10. godišnje konferencije Rastimo zajedno

Vrednovanje 10. godišnje konferencije voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno“ održane u Rovinju 8. i 9.10.2021. godine provedeno je putem online upitnika na koji se odazvalo 93 sudionika konferencije. Zadovoljstvo je čitati odgovore!

10. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno „Stručna podrška roditeljima i različiti konteksti roditeljstva“, Rovinj, 8. i 9. listopada 2021..

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice! Donosimo vam više informacija o našoj dugo očekivanoj konferenciji u Rovinju 8. i 9. listopada 2021.

10. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno „Stručna podrška roditeljima i različiti konteksti roditeljstva“, Rovinj, 8. i 9. listopada 2021.

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice, naše jubilarno 10. godišnje stručno okupljanje koje smo zbog epidemioloških mjera dva puta otkazivali, konačno će se održati u Rovinju 8. i 9. listopada 2021. godine. Pokrovitelji konferencije su Grad Rovinj i Istarska županija, a suorganizator je rovinjski Dječji vrtić Neven.

Odgađa se 10. konferencija Rastimo zajedno za jesen 2020.

Drage naše voditeljice i voditelji,   s velikim žaljenjem javljamo da se 10. konferencija Rastimo zajedno, planirana 3. i 4. travnja u Rovinju, ODGAĐA za jesen 2020. godine.  

10. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa Rastimo zajedno „Stručna podrška roditeljima i različiti konteksti roditeljstva“, Rovinj, 3. i 4. travnja 2020.

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice, kao što smo već najavili naše jubilarno 10. godišnje stručno okupljanje održat će se ove godine u Rovinju. Pokrovitelji konferencije su Grad Rovinj i Istarska županija, a suorganizator je rovinjski Dječji vrtić Neven.

Sretan Božić i Nova Godina!

Drage voditeljice i voditelji! Želimo vam vedro blagdansko raspoloženje i sretnu i inspirativnu novu 2020. godinu!

Izvještaj i evaluacija 9. godišnje konferencije Rastimo zajedno

Pod pokroviteljstvom Grada Čakovca i Međimurske županije održana je u Čakovcu 9. godišnja konferencija voditelja programa „Rastimo zajedno“ i „Rastimo zajedno Plus“ 29. i 30. ožujka 2019. u organizaciji Centra za podršku roditeljstvu „Rastimo zajedno“ i Dječjeg vrtića Cipelica iz Čakovca.

9. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno" i „Rastimo zajedno Plus“, Čakovec 29. i 30. ožujka 2019.

Dragi svi koji ste se prijavili za zajedničku večeru u petak 29.3.2019. imamo važnu obavijest!

9. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno" i „Rastimo zajedno Plus“, Čakovec 29. i 30. ožujka 2019.

Prijave za sudjelovanje na 9. konferenciji Rastimo zajedno šalju se na adresu Centra Rastimo zajedno koji će izdati potvrdnice o sudjelovanju.

9. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno" i „Rastimo zajedno Plus“, Čakovec 29. i 30. ožujka 2019.

Dragi i poštovani voditelji i voditeljice, kao što smo već najavili naše 9. godišnje stručno okupljanje održat će se ove godine u Čakovcu. Pokrovitelj konferencije je Grad Čakovec, a suorganizator čakovečki Dječji vrtić Cipelica.

Naša nova baza podataka je u fazi testiranja

To znači da ćemo je dorađivati kad uvidimo probleme i nedostatke ili nam vi javite da nešto nije dobro prikazano ili upute za upravljanje bazom nisu jasne i sl.

8. godišnja konferencija voditeljica i voditelja programa "Rastimo zajedno" i „Rastimo zajedno Plus“ Rab, 23. i 24. ožujka 2018.

8. konferencija Rastimo zajedno objavljena je na stranici Agencije za odgoj i obrazovanje Stručni skupovi ettaedu.azoo.hr. Rok prijave je 20.3.2018.

Povratak na vrh